Wiljan Vloet - Logo

Wie is Wiljan Vloet

Wiljan Vloet is geboren in Schijndel op 10 september 1962. Met roots in de jeugdhulpverlening werkte hij jaren op een vak internaat voor moeilijk opvoedbare jongeren. Na het CIOS behaalde hij zijn HBO diploma op Sociaal-Agogisch en Financieel Management gebied. Opgeklommen vanuit het amateurvoetbal naar het hoogste niveau betaald voetbal, werkte hij als Coach, Hoofd opleidingen en Technisch en Algemeen Directeur. Wiljan Vloet is leercoach ben bij de KNVB t.b.v. UEFA Pro en is sinds 1 mei 2018 benoemd als Directeur van de Stichting Roparun 

Download de brochure om gebruik te maken van de ervaring van Wiljan Vloet. 

Download de brochure

Ik: Wiljan Vloet

Ik heb denk ik wel alles meegemaakt in de voetballerij. Successen gevierd, nederlagen geleden, gehuild en heel veel gelachen.

Kennisgemaakt met bijzondere mensen. Mogen helpen aan de ontwikkeling van geweldige talentvolle jonge mensen, maar ook talenten zien mislukken door invloed van hun omgeving, media-aandacht en geld. Gezien en ervaren hoe de invloed van media kan zijn op beeldvorming t.a.v. mensen die werken in de voetballerij. Soms zelfs zonder gedegen journalistiek onderzoek of gebaseerd op geruchten en roddels.

Mijn website

Via de website en mijn diensten als lezingen, presentaties en (talent) ontwikkeling wil ik jullie regelmatig feedback en inzicht geven in deze bijzondere wereld. Ik zal jullie deelgenoot maken van de zaken die ik persoonlijk meemaak of mijn visie geven op actuele gebeurtenissen. Soms vanuit het perspectief als trainer, soms vanuit oogpunt van mezelf en soms met de bril op van de hoofdtrainer. Mijn visie op de maatschappij en het bedrijfsleven zal ik zeker in de context betrekken.

Mijn activiteiten

Wekelijks spreek ik ondernemers en mensen uit de voetbalwereld toe om mijn ervaringen te delen. Na afloop van mijn lezing of presentatie blijken er veel overeenkomsten te zijn tussen de uitdagingen die ik heb moeten ervaren en waar bedrijfsleven, overheid en mensen uit de voetbalwereld voor staan.

Download mijn CV

Download brochure